Veluwezoom-uitvaartverzorging

Denkt met u mee, ook na uw overlijden

Elders verzekerd

Verzekerd bij één van de grote verzekeraars?

Vrije keuze.

U heeft vrije keuze voor welke uitvaartondernemer u kiest. U bent niet gebonden aan de maatschappij waar u verzekerd bent!

Op de polis vindt u vaak een telefoonnummer waarbij staat "Bel dit nummer om een overlijden te melden". De meerderheid van de mensen doet dit dan ook, simpelweg omdat het er staat.

Het is echter niet noodzakelijk. Indien u kiest voor een andere uitvaartondernemer raden wij het u zelfs af om contact op te nemen. Laat dit over aan de door u gekozen uitvaartondernemer. 

Een uitvaartpolis is een schadeverzekering die uitkeert wanneer de gedekte schade (een overlijden) zich voor doet. Het staat los van het feit door wie u de uitvaart laat uitvoeren. De reden dat de verzekeringmaatschappij u toch graag laat bellen is dat zij ook graag de uitvaart voor u verzorgen. Zodat zij voor een tweede maal aan u kunnen verdienen.

Bent u duurder uit?

Alle verzekeringsmaatschappijen zullen u willen laten geloven dat wanneer u de uitvaart door een ander laat uitvoeren u duurder uit bent. Dit omdat u uw ledenkorting of inkoopvoordeel dan kwijt raakt.  Dit is niet juist. Niet de korting die zij zouden geven is belangrijk, maar de prijs waar de korting vanaf gaat. Omdat deze grote bedrijven veel overhead kosten hebben liggen hun standaard prijzen structureel hoger.  Vaak als u de zogenaamde ledenkorting of inkoopvoordeel van hun standaardprijs af haalt bent u toch duurder uit als elders.

Laat u dus niet misleiden. Maak een bewuste keuze welke uitvaartondernemer u kiest. Kies voor een uitvaartondernemer waar u een goed gevoel bij heeft.

Wilt u meer hierover weten? Vraag een vrijblijvend gesprek aan met een van onze medewerkers.

 

Voorregeling uitvaart

De één moet er niet aan denken, de ander wil zijn uitvaart al van te voren geregeld hebben.  Uit ervaring weten wij dat het vooruit regelen van de uitvaart rust geeft.

Wij vinden dat het informeren en adviseren over alles rondom sterven tot onze maatschappelijke taak als uitvaartonderneming behoort. Wij willen u graag helder voorlichten en daarbij uw vragen beantwoorden.  

Zo'n gesprek is geheel kosteloos en zonder enige verplichting in onze richting. U kunt tijdens dit gesprek uw uitvaartwensen vastleggen in een zogenaamd 'wensenboekje', of deze samen met een uitvaartleider bespreken en eventueel door hem/haar vast laten leggen. In de praktijk merken wij dat een kostenindicatie op prijs wordt gesteld. Onze uitvaartleider maakt vrijblijvend en kosteloos een kostenindicatie voor u op.

Onderaan deze pagina kunt u het uitvaartwensenboekje downloaden.

Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met ons op telefoonnummer 06 -14 15 01 21.