Veluwezoom-uitvaartverzorging

Denkt met u mee, ook na uw overlijden

Bijzondere locaties.

Wist u dat u niet verplicht bent de uitvaartplechtigheid te laten plaats vinden in het crematorium of het rouwcentrum. Maar dat u zelf kunt bepalen waar u graag de uitvaartplechtigheid wilt laten plaatsvinden. Zo is het mogelijk, wanneer u een grote tuin heeft, hier de plechtigheid te organiseren. Maar er zijn ook plekken in de Veluwezoom waar men op geheel persoonlijke wijze en naar eigen invulling, zonder tijdsdruk uw dierbare kunt gedenken en afscheid kunt nemen.

Om u bijzonder plekken te tonen, heeft Veluwezoom Uitvaartverzorging contacten gelegd met onderstaande bedrijven. Misschien past dit meer in de lijn van uw laatste afscheid, want niemand is standaard en elk mens behoort op geheel eigen wijze herdacht te worden.

Wijnhuis Robbers & van den Hoogen

https://www.robbersenvandenhoogen.nl  

Robbers & van den Hoogen beschikt over vele, diverse ruimtes en zalen voor uw eigen persoonlijke afscheid op maat. Allerlei verschillende locaties op eigen terrein: informeel tot formeel, klein tot groot, modern tot traditioneel, altijd sfeervol en afgestemd op uw wensen.


Brasserie en Logies de Raayhof 

http://www.deraayhof.nl

De Raayhof is gevestigd in een monumentale boerderij. De accommodatie werd steen voor steen opgebouwd uit oude materialen van de voormalige stal en gecombineerd met de moderne faciliteiten tot een sfeervolle accommodatie voor een persoonlijk afscheid. De Raayhof ligt aan de rand van een uiterwaardengebied genaamd "De Rijnstrangen. Dit valt onder regio de Liemers, een nog niet ontdekt stukje Nederland te midden van natuurgebied "De Gelderse Poort". 

 

café restaurant De Boschvijver

http://www.restaurantdeboschvijver.nl

Een uniek restaurant in Apeldoorn.

De Boschvijver inspireert. Een ontspannen restaurant, een adembenemende locatie en een rustgevende plek om afscheid te nemen. Daarnaast onderscheiden we ons door persoonlijke service. Wij willen graag dat iedereen zich bij ons thuis voelt tijdens het laatste afscheid en tijdens de borrel of koffietafel erna. Bij ons is iedereen, de hele dag, van harte welkom.